10 november 2016

Afgelopen maandag rond 12.30 uur waren we weer thuis na een enerverend weekend in Asten! Wat jammer dat zulke dagen zo snel weer voorbij zijn! We waren zaterdag en zondag aanwezig bij de Golden Ten verkoop van sportblad De Duif in Hotel Nobis in Asten.

15/20 melkers van het allerhoogste niveau in de duivensport (Nederland/Duitsland/België) hadden 10 jongen uit het beste van hun hok in de kooitjes gedaan verdeeld over 2 dagen. De kwaliteit duiven verschilde nogal van elkaar vonden wij, de duiven van Willy Daniëls b.v. spraken ons niet zo erg aan maar gingen wel duur weg. Meer dan 30.000 euro werd er voor een jong van Daniëls betaald. 24.000 euro voor een jong van Prange, die ligt nog onder de tafel van het lachen! De duivenwereld is gek geworden zei hij door de telefoon tegen Richard van der Horst. De duiven die er voor ons uit sprongen waren de duiven van Danny van Dijck (schitterende kolonie duiven), Vercammen, Rik Cools en een schitterende duivin van Gerard Koopman.

Gezellige gesprekken gevoerd met Richard van der Horst en Gerard Koopman, een aantal zaken gehoord waar ons de oren van klapperden……..

De familie Hermans maakt van de Golden Ten een ware happening, een aanrader voor een ieder!

De komende weken staan o.a. op het programma; feestmiddag Afdeling 10, Najaarsbeurs Houten, Diamond 5 in Kampen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.