2 februari 2017

De komende dagen zullen de eieren die we overlegd hebben van de kwekers (1e ronde) naar 20 koppels vliegers, uitkomen. Hopelijk kunnen we met een mooie lichting 2017 naar de Voorjaarsbeurs in Houten.

De kwekers zijn, sinds vorige week, allemaal om gekoppeld. Daarnaast is de laatste afdeling weduwnaars gekoppeld om de 2e ronde groot te brengen. Het koppelen van de 12 vliegduivinnen, daar moeten we over een paar weken nog een moment voor vinden.

Daar hebben we een paar mooie ijzers in het vuur voor het komende vliegseizoen. Maar ja, voordat we in gaan korven halverwege april, heeft meneer Kromsnavel zijn werk vast al wel gedaan……..

Het is weleens lastig met zoveel om gekoppelde kwekers, maar het gaat werkelijk super!

Kan ook bijna niet anders met deze milde temperaturen.

De komende weken staan er een aantal leuke activiteiten te wachten; verkoop jongen Franz Lange, Matador Infodag, Beyers-avond met Ulrich Lemmens, NPO bijeenkomst in Ede, Open Dag bij Team Koopman, Duivenbeurs in Giesbeek, feestavond ZOD, bezoek duivenmarkt Lier en Fugare, Voorjaarsbeurs in Houten. We zullen deze activiteiten niet allemaal bijwonen maar wie weet komen we elkaar bij een van deze activiteiten tegen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.