28 februari 2017

Drukke dagen op duiven gebied gehad, maar wel hele leuke!

Afgelopen vrijdagavond een echt mooie avond gehad bij de prijsuitreiking van het Samenspel ZOD in Nieuwe Dordrecht. We mochten een mooie beker in ontvangst nemen voor de 3e plaats in het Keizer Generaalschap, ook vorig jaar viel dit ons ten deel.

En dat in achterhand………

Vorig jaar was er op enkele sites kritiek (waar wij ons totaal niet in konden vinden) op deze avond te lezen, maar dat zijn altijd dezelfde azijnzeikers! Overal commentaar op en zelf nergens voor gaan! Freek Smit en companen hadden het top voor elkaar!!!! Complimenten!

Daarnaast lopen ook de voorbereiding op de beurs gewoon door natuurlijk, hiervoor is altijd wel wat te doen. En de knikkers moeten wel blijven rollen natuurlijk…. 😉

Zondagmorgen om 06.45 uur vertrokken met 10 leden van onze vereniging naar St. Antonius Zoersel ofwel Natural, tenminste dat was onze eerste stop.

Altijd weer geinig om daar even rond te kijken! Rond 11.30 werd de reis voortgezet naar Kortrijk, Expo hal voor Fugare. Wat een blamage was dat! Onvoorstelbaar!

Bij binnenkomst was Benzing al hun stand aan het aftuigen! Om 13.00 uur! Een minachting naar de bezoekers! Vele standhouders volgden het voorbeeld van Benzing!

Om 14.00 uur was er bijna geen enkele stand meer in bedrijf………

We waren hier dus snel uitgekeken, alhoewel een clublid wel met heel veel emmers mineralen naar huis ging. Hij glunderde van oor tot oor!

Als afsluiting heerlijk gegeten in het Wereld Restaurant in Ommen, compleet gefinancierd door onze voorzitter. Een super gebaar! We hebben het ons laten smaken, Jan!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.