Allerlei

Afgelopen zaterdagmorgen de bon verzilverd die we een aantal weken geleden gekocht hadden bij P.V. Zwartemeer. Onze interesse was eigenlijk gelijk gewekt toen we een bon van Combinatie Mast/Scheper op de bonnenlijst zagen op Duiven.net.
Omdat er een zaalverkoop na de verkoop op Duiven.net was, waren we eigenlijk wel genoodzaakt om naar Zwartemeer te gaan om een poging te doen om de bon te krijgen (en dat is gelukt!).
Ons bezoek overtrof al onze verwachtingen, wat een plezierige mensen zijn deze Combinatie Mast/Scheper! Een rondleiding op de hokken gehad en vele vele duiven in de handen gehad.
Wat zit daar in Nieuw Amsterdam veel kwaliteit onder de pannen, wat een geweld!
Tijdens de rondleiding viel ons een geweldige doffer op die ons enorm aanstond, na enig overleg met Benny is het ook nog gelukt om deze duif te kopen. Als klap op de vuurpijl kregen we ook nog een duivin mee om een jaar te lenen en uit te kweken. Met 3 duiven (ook de duivin die we op de bon kregen is een uitzonderlijk mooie duif) gingen we terug naar Ter Apel.
Wat een sympathieke en gedreven mensen hebben we deze zaterdag ontmoet!

De afgelopen dagen ook gebruikt om een aantal duiven uit te zoeken voor de tentoonstelling in onze vereniging in Ter Apel, omdat we absoluut geen “tentoonstellingsmensen” zijn was dit nog een heel gezoek……… 😊

Ook de voorbereidingen op de kweek zijn in volle gang en binnen een paar dagen gaat het gebeuren……..
De duiven zijn volgens Bert Brink supergezond en klaar voor de kweek, geen problemen op dat gebied gelukkig! Twee afdelingen vliegers hebben we voor het tweede jaar nu voor gekoppeld en dat is erg goed gegaan.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.