Allerlei

20/02/2019
De voorbereidingen betreffende de beurs zijn bijna afgerond, de laatste puntjes worden op de i gezet. De Voorjaarsbeurs, voor ons echt een dag om weer naar uit te kijken. Het ene jaar zijn we snel uitverkocht, dat verschilt per jaar. En als er een aantal blijven zitten? Geen probleem, deze nemen we gewoon weer mee naar huis en vliegen we er zelf mee. Daar zit voor ons de stress zeker niet, het is voor ons altijd een zeer ontspannen dag!
Altijd weer leuk om referenties te horen en te lezen met prestaties behaald door onze jongen. 3 weken geleden uit mailtje uit Schotland, een liefhebber aldaar kocht vorig jaar in Houten een aantal jongen. 2 ervan vlogen op een jonge duivenvlucht 1 en 2 tegen 550 duiven en met 25 meter per minuut los. Hij was wederom geïnteresseerd in een aantal jongen van de lichting 2019.Toch leuk!
De vrijdag voor de beurs zijn wij in Houten om onze nieuwe stand te bekijken en in te richten, Pieter Kors heeft een kleine aanpassing gedaan in de verdeling van de stands. We hebben ook een nieuw nummer van de stand, zoals het nu lijkt gaat het nummer 228 worden.
Her en der horen we al veel aanvallen van roofvogels, hier gaan we de duiven voor het eerst loslaten na de beurs.
32 doffers zitten klaar, of dat aantal er ook nog zit op de vrijdagavond van inkorven van de eerste vlucht is zeer twijfelachtig!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.