Beurs Houten

28 februari 2023

Drukke week met de voorbereidingen voor de beurs! Veel zaken geregeld en nog zullen we zaken vergeten…..
Een mooie groep jongen die we zaterdag meenemen naar Houten voor 50 euro per stuk.
Er zitten jongen bij van de eerste en tiende duifkampioen onderdeel Snelheid in Afdeling 10.
De vader van onze tweede beste duif van Nederland in het NPO kampioenschap midfond staat op zijn eigen dochter (volle zus dus van de 153).
Ook van deze koppeling twee jongen aanwezig! Ideaal om te kruisen met eigen lijnen. Twee jongen van onze eerste NPO, ook twee jongen hiervan in Houten. Voor 50 euro per stuk! Tsja…… Een aantal van de groep jongen voor de beurs zijn al gereserveerd.
De twee jongen van ons Koopman koppel zijn inmiddels verkocht, deze koper was zeer scherp! Twee kleinkinderen van Robertas van Gerard Koopman voor 125 euro per stuk! Bel Gerard Koopman even voor een jong uit deze lijn…….
Inmiddels zijn we druk aan het ringen van de jongen voor eigen gebruik groot gebracht met Vanrobaeys Revolution, wat een geweldige mengeling! Ondanks dat wij jarenlang een enorme gebruiker zijn van de allerlei verschillende bak allerhandes zijn we daarmee teruggegaan naar maar één bak allerhande van Peter Lasterie.
We zijn vanwege tips van een collega duivenmelker veel meer in gaan zetten op het verstrekken van mineralen i.p.v. de vele vitamines en eivoer namelijk ViSpumin, Belvimin, Vitalith.
Tot zaterdag in Houten!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.