Een duidelijk minder vlucht voor ons vanuit Tongeren

Afgelopen zaterdag stond de derde vlucht op het programma vanuit het Belgische Tongeren. Een mindere vlucht voor ons, dat is duidelijk. Waarom deze vlucht ineens 100 km verder moest dan vorige week is ons volkomen onduidelijk….
We herkennen ons zeker in het verhaal dat Rene Hidding deed op zijn site.
Om 12.00 uur gingen de manden geopend worden op een afstand van 252 km naar Ter Apel. Inversie was het probleem geloof ik…… In België allemaal vroege lossingen en super verlopen vluchten, tsja……
We zagen al een aantal duiven overgaan toen we onze eerste in het vizier kregen en dat is al……
Op een vlucht waarop Jan Westen keihard uithaalde en de rest van de vereniging alleen maar figureerde begonnen we met een 32ste plek in de vereniging. Na de eerste twee vluchten een duidelijk minder resultaat.

De zondag ervoor kwam Edwin Schuiling over vanuit Ekehaar om ons 5 jongen te brengen vanwege een ruiling die we dit jaar doen. Een paar hopelijk bruikbare duiven zitten er tussen, het lijkt goed! De komende dagen zullen er een aantal richting Ekehaar gaan. Edwin bracht ook zijn 3 jongen voor de eenhoksrace in Tsjechië waar we meedoen onder de naam Team Ekehaar/Ter Apel. Deze week zullen dus 6 jongen richting de verzamelplaats in Duitsland gaan en daarna richting de Talent Quatro Sternberk in Tsjechië. We zijn erg benieuwd!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.