Limburgse Peel, ALV, Kassel

30-10-2018
Een zeer drukke week achter de rug, na vorige week de gehele week vertoefd te hebben in de Limburgse Peel stond afgelopen weekend het jaarlijkse bezoek aan Kassel op het programma.
Op vrijdagmiddag terug uit Limburg, s ’avonds toch nog even de ALV in Grolloo bezocht en op zaterdagmorgen vroeg naar Kassel.
In Grolloo hebben ze mij voor het laatst gezien, wat een farce zijn die vergaderingen de afgelopen jaren geworden. Onvoorstelbaar!
Bij stemmingen wordt er maar wat gewapperd met groene en rode kaarten, wordt er wel 4/5 keer opnieuw de rode en groene opgestoken kaarten geteld en voordat je het weet zit je vast aan 4 wedvluchten vanuit Duitsland!!!! Niet te filmen! Noord mag deze 4 vluchten vervliegen en in Zuid haalde dit voorstel het (gelukkig) niet. Over 1 afdeling gesproken! Om met de woorden van een oud clublid te spreken: WAT EEN ZAAKKIE!!!!! Lees even de site van Rene Hidding en dan weet je met wat voor volk je zo’n avond te maken hebt………
De, super opgestelde, ingezonden brief van rayon 8 had beter niet verzonden kunnen worden. Deze brief bevatte pittige woorden gericht aan het afdelingsbestuur over de dramatisch verlopen eerste jonge duivenvlucht. Op de ALV kwam van deze woorden niets meer terecht, ontzettend jammer dat de opsteller van deze brief (Jan Westen) niet aanwezig was.
De nu aanwezige vertegenwoordiger pakte het afdelingsbestuur met fluwelen handschoentjes aan………..
Van de krachtige brief bleef niets over!!!!

De duiven waren de afgelopen week super verzorgd door, tijdelijk hokverzorger, Marie Dokter! Een compliment waard!

Voorgaande jaren hadden vooral een aantal oude duivinnen nog een paar oude pennen staan. Deze rui-periode een paar aanpassingen gedaan om te zorgen dat dit nu beter gaat verlopen, hopelijk!

Even kijken hoe dit uitpakt!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.