Minder resultaat op Troyes en meevaller op Hannut

Bruikbare duiven verspelen is altijd een lastig iets om mee om te gaan, ook afgelopen zaterdag een tweetal zeer bruikbare duiven verspeeld. Toppers hebben we niet dus die benaming kan ik niet aan deze achtergebleven doffer van 2015 en duivin van 2013 geven, alhoewel de laatste dit jaar nog een 3e tegen meer dan 10.000 duiven vloog……
We moeten het ermee doen, we blijven zitten met duiven die (op een paar na), laten we zeggen, van mindere kwaliteit zijn.
2 jaarlingen verrasten ons op Hannut, beide namen zitting in de top tien van onze vereniging. Op deze vlucht was het resultaat goed te noemen, naar tevredenheid. 202 duiven werden ingekorfd door 21 deelnemende leden in de vereniging.
9 bij de eerste 25 is prima.
Op Troyes was het resultaat minder met 2 duiven op de 19e en 20e plaats, een erg taaie vlucht! Zoals het seizoen toe nu toe te noemen is; taai en hard! We gaan proberen ze weer op de rit te krijgen voor Laon van aankomende zaterdag en de vluchten er na! P.s. de deelname was weer top op beide eendaagse fondvluchten, gewoon blijven volhouden die gescheiden vliegprogramma’s! Gaat super!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.