Nu wel kopprijzen!

11/09/2018
Na een aantal vluchten te hebben gehad zonder echte kopprijzen, maar wel mooie prijspercentages, werd er het afgelopen weekend wel de echte kop gepakt.
Vluchten met hoge snelheden stonden er op het programma, 1880 meter voor de eersten!
De natourvlucht vanuit Weert, 202 km, begonnen we met de 18e plek tegen 8666 duiven (37 mee 22 in de punten) en dit ook nog met 11 kale laatjes mee!
In het rayon betekende dit een 13e plek tegen 2366 duiven (37 mee 21 in de punten).
De jonge duiven kwamen ook mooi en goed terug vanuit Quievrain. 61e tegen 4023 duiven, 26e in het rayon tegen 1117 duiven.
Aankomend weekend staan Morlincourt op het programma, maar even kijken wie van de groep van 20 meegaan. Ze staan op een nog redelijk volle vleugel, dus wat dat betreft moet het kunnen! De vlucht telt nergens voor dus waarom zou je ze eigenlijk spelen? Tsja, voor de ervaring is het enige wat te verzinnen valt……
Het kan zijn dat we enkele jonge doffers thuishouden, omdat het er voor volgend jaar qua bezetting wel heel erg karig uitziet. Over 2 weken gaan we bekijken wat er allemaal nog zit.
De secties Dagfond en Jonge Duiven hebben super werk verricht met hun voorgestelde vliegprogramma, prachtige vluchten! Orleans jonge duiven terug! Geweldig!
Mensen die niet op deze klassieker te wachten, wees gerust! Deze vlucht zal nooit op het programma van de Afdeling 10 verschijnen, daar gaat het Old Boys Network wel voor zorgen…….
Dagfondprogramma, door iedereen als geweldig bevonden! Niet door dit Network hoor! Hebben bezwaar aangetekend! Tuurlijk! Help de boel maar……..
Met deze mensen komen we nooit een stap verder!
Morgen ook de finale van de eenhoksrace in Tsjechie waar we samen met Edwin Schuiling een team hebben zitten.
5 van de 6 zitten zijn er nog en zijn ingekorfd voor de finale. Ze doen het erg goed! Bij de duifkampioenen staan er een jong op de 34e plaats, en 126e! Top! Voor de knock out competitie zijn er nog maar 2 Nederlandse duiven in de race, ook een van ons team. We zijn erg benieuwd!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.