Reims, breekpunt voor de rest van het seizoen…….?

Vermoedelijk gaat de vlucht van afgelopen zaterdag vanuit Reims de boeken in als een vlucht die ons de rest van het seizoen gaat achtervolgen.
Een foute beslissing van een anders onfeilbare lossingscommissie van de Afdeling 10. Opklaringen kwamen te laat voor een groot deel van onze afdeling en dat hebben we geweten. In Ter Apel was het weer, vergeleken met een groot deel van de Afdeling, nog redelijk. Maar zelfs in onze vereniging was de verslagenheid afgelopen zaterdagavond erg groot. Veel verliezen, zelfs bij leden die afgelopen weken de boel oprolden.
Ontzettend jammer, dit gaan we de rest van het seizoen voelen in de aantallen duiven………..
Op onze hokken missen we nog 4 duiven, weer een aantal jaarlingen. Wat hebben we er daar al veel van verspeeld. Vorig jaar waren de meeste melkers nog blij dat er zoveel jongen overgehouden werd, wat was men content……
Raar is dat je deze zelfde mensen nu niet meer hoort en dat is vast niet omdat alle jaarlingen nog op hun hok zitten………..
Iedere vooraanstaande topper in de Nederlandse duivensport veroordeelde het jonge duivenprogramma van Afdeling 10 en waarschuwde voor 2018 waar deze jonge duiven, jaarling werd.
Voor hetzelfde geld was het jonge duivenprogramma van vorig jaar ook dit jaar neergezet! Het kwam er bijna door op de afdelingsvergadering, het was 50/50!
Zelf begonnen met twee duiven bij de eerste 20 in de vereniging, in de vereniging een laag percentage met 11 duiven in de prijzen van de 37. In de Afdeling 22 erop van de 37. Dat geeft wel aan wat voor vlucht……………

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.